MITT VARDAGSSMINK

God eftermiddag lördag! Istället för att skriva på hälso, ursäkta min tjatisghet, haha så sitter jag i sängen, kollar på youtube-klipp och äter lösgodis. Bakar även kakor med Anna at the moment, men kaken är i ugnen så har en timmes paus nu. 
 
Hur som hellst. Förra veckan fick jag världens blogginspo, och tog kort på allt. Hahah. Idag tänkte jag i varje fall bjussa på mitt vardagssmink. Inga konstigheter, och har nog inte tidigare insett hur mycket jag använder. Sammanlagt tar det mig ca 15 - 20 minuter att ta på allt en morgon, och om jag har tid drar jag ut på allt lite extra bara för att det är så avslappnande och roligt.
 
Mina produkter och ungefär i vilken ordning jag sätter på allt:
1. Concealer (nr 1) och puder (rose vanilla) från Loreal, och ett gulaktigt puder från Clinique (redness solutions) för att få bort lite röda toner under ögat. Använder concealern främst under ögonen, men även på finnar och blemmor. Den är inte så täckande, men jag gillar den. Vaknar inte alla dagar med prinsesshud precis, så en concealer är för mig ett fett måste haha.
2. Bronzing powder (sun touched)  från Makeup store. Detta börjar snart bli slut, och till nästa inköp vill jag nog pröva en annan. Tycker detta solpuder är aningen rött, så vill gärna ha ett med lite gråare ton. Fattar ni? :P
3. En asgammal ögonbrynspenna från Dermosil, ögonbrynsskuggan Tri brown color från Make Up Store, lägger även på lite av en ögonskugga från Oriflame (mammas gamla) för att få lite röda toner i brynen och till sist har jag en gammal böjd mascaraborste som jag borstar brynen med. 
4. Mascara från Loreal - telescopic tror jag den heter, den gulda. Älskar denna, fransarna blir superlånga och dessutom smular den inte som många andra.
5. De ljusa borstarna är från eBay och de svarta från Kicks. Älskar bägge typerna.  
 
Vardag | fotografi | |
Upp