TRÄNINGSVÄRK OCH VINGLAS

Hej! Känns som om jag alltid tjatar om hur göttigt det är att vara ledig på helgerna, men jag skämtar inte det är så skönt. Denna helg har jag bara gjort exakt det jag har kännt för, och det kommer jag fortsätta med hela dagen.
Hur är formen annars då? Förutom en knappt existerande baksmälla efter gårdagens firande, vilket för övrigt blev en riktigt lyckad kväll, har jag träningsvärk typ överallt. Träningsvärk från mitt 14 minuters träningsprogram igår. Pinsamt hur i oform jag är men samtidigt fullständigt förståeligt. Har ju inte precis varit den hurtigaste invånaren i byn i sommar om vi säger så. Eller ja, jag har inte tränat alls så inte är det så konstigt att jag har träningsvärk av några push ups och squats.
 
På bilderna ser ni förresten världens godaste och bästa dagen efter mat. Vattenmelon och appelsinjuice. Love it. Vattenmelon i en hjärtformad skål och juicen i ett vinglas. Kan ju erkänna att vinglasets enda uppgift var att göra bilden stilrenare och fin. Hällde över juicen i ett vanligt glas efteråt, hahaha. 
 
Fotografi, Vardag | fotografi | |
#1 - - JUNITJEJ:

Så gott med vattenmelon!

Svar: Ja men visst! (:
Josefine Norrgård

#2 - - ɑ n n i k ɑ:

Mums!

Upp