ONSDAG 29e

Vaknade lite före tio och började min morgon med att gå igenom mina sociala medier 
 
Steg upp och valde kläder - ett par slitna svarta drDenim och en vit slapp magtröja och sen väntade sminket.
 
Frukosten bestod av en macka med skinka, ost, tomat, sallad och gurka och ett glas appelsinjuice.

Sen tog sis och jag bilden till butiken för att handla hem..

...jordgubbar, grädde och choklad...

...för att vispa, dela och smälta ingridienserna till..

...pavlovan som vi sen gav till papi eftersom han fyllde år. Vi fixade ett kort med bilder på oss från när vi var små och lite röda ballonger för att matcha jordgubbarna sådär fint.

Kring 14- tiden traskade jag över till Marikas med en glasstårta i högsta hugg. Första gången i sommar träffades vi alla tjejer (nyktra, hahah) och bara pratade. 

 Klockan 19 var nästa programpunkt, nämligen en överraskningsmiddag till en nybliven 50 åring. Karln hade verkligen ingen aning att 30 stycken släktingar skulle sjunga i kör Ja må du leva, ja må du leva... när han seg in genom dörren till Nabben. En havtimme senare sjöng vi samma sång igen, men då för min far som råkade fylla år samtidigt.

Vi hade blivit erbjudna pizzabuffé, vilket verkligen var så bra. Det gräddades pizzor sålänge vi åt av sex olika sorter. Mina favvisar var lätt Nabben- och kebabpizzan (nabbenpizzan hade jag aldrig beställt själv annars, men nästa gång blir det nog Nabbenpizza för hela slanten). SÅ GODA!

 Avslutar inlägget med en bild på alla (-1) som var på plats. Halv tio började vi röra oss hemåt igen och avslutade kvällen med ett vinglas. En händelserik och härlig dag!
 
Fotografi, Vardag | fotografi, sommar2015 | |
Upp