COUNTDOWNS

AC/DC's konsert i Tavastehus. Elva dagar kvar. Vi är ett par familjer som packar oss in i en buss och åker ner tillsammans för att se på AC/DC. Har aldrig varit på en riktig konsert tror jag och absolut inte i Tavastehus. Vet inte ens vart det ligger, hahah. I varje fall inom Finlands gränser. Vi åker med andra ord dit om två veckor, onsdag-torsdag. Jag tror det kommer bli kul. 
 
Årets södernresa går till inget mindre än Spanien. Denna gång till fastlandet och Málaga. Med endast nittio dagar kvar kan jag inte annat än längta. Vi åker dit med mami hennes man, syster +kille och jag och min kille. Kommer bli så himla kul. Massvis med sol och bad, god mat, och kanske lite drinkar på det. Läääängtar!!
 
 
Den dagen som jag, och förmodligen alla andra -97or som går i gymnasiet, längtat till sen vi började. Även om gymnasiet i Finland inte hör till grundutbildningen, så känns det som att efter gymnasiet börjar studierna på riktigt. Jag vill bara bli klar och fortsätta med någonting jag verkligen vill studera. Om 329 dagar står jag uppe på scen med min aldeles egna välförtjänta studentmössa och mitt betyg. Då är jag student. Dessutom i en finfin klänning. Ååh längtar såå, men först ska vi ta i tu med höstens studentskrivningar. Pjuh!
 
Vardag | Málaga, ac/dc, countdowns, studenten | |
#1 - - Anonym:

vilka ämnen ska du skriva i studenten på hösten respektive våren?

Svar: Hej anonymous! Nu till hösten skriver jag hälsokunskap, finskan och engelska och till våren matematik, modersmål och antagligen samhällslära! :)
Josefine Norrgård

Upp