27 saker som du kanske inte visste om mig

1. Jag är en mobilnörd. Helt seriöst, skulle inte klara mig utan min iPhone, inte ens en dag. Enda gångerna jag inte är på mobilen är typ på gym och när jag är med min pojkvän, då har ja annat att tänka på. Ja, också på natten har jag på "stör ej" så att endast familjen och de närmsta kan nå mig. 
2. Hatar att plugga ord. Glosor alltså. Finska, tyska som engelska. Det är troligen för att det tar evigheter innan orden fastnar i min allt för överfyllda hjärna.
3. Jag har ett enormt sötsug. Tjugofyrafukkingsju. Önskar att jag kunde äta kladdkaka och godis varje dag utan att bli fet. Så lyckligt lottad blev jag dock inte.
4. Mina nagelkvalité suger. De brakar, delar sig och växer så jävla trögt. Vill ha Saga Scott-naglar, även om de knappast är äkta..
5. Beundrar individer på denna jord med ett brett vokabulär. Vill typ gifta mig med dessa personer. 
6. Strumpor/barfota. Går allra helst barfota, men nu på vintern är det sockor som gäller. Föredrar strumpfötter i skolan.
 

7. Tittar helst på action och thriller. Tv-serie som filmer. High school filmer går också bra, hahah.
8. Har dock sällan tålamod att titta en hel film. Det gott folk har jag inte tid med. Om en film ska charma mig, bör den va spännande från början till slut. 
9. 173. Jag är för tillfället hundrasjuttiotre centimeter lång. 
10. Läser jävligt många bloggar. Allt från en av mina bästa vänners till KenzasKeelas och Andreas. Har liksom tre sidor i min mapp på iPhonen full med blogglänkar. FULL.
11. Skulle lätt kunna leva på sallader, nötkött och gräddfil. Och lösviktsgodis. Älskar olika slags sallader, speciellt räksallad. Älskar kött, vad mer kan jag säga? Nötkött och älg är bäst, men gris är helt bra för det mesta också.

12. Förut kunde jag aldrig tänka mig att ha olika strumpor. ALDRIG. Numera orkar jag inte lägga ner min värdefulla tid på det liksom. Finns andra problem här i världen än olika färger på strumporna..
13. Jag mår bra av att träna och röra på mig. Problemet är dock att jag är oerhört lat. Skulle helst ligga i sängen och titta på en serie, istället för att svettas på gymmet. 
14. Jag borde läsa mycket böcker. Speciellt med tanke på påstående 5. Men jaa, jag hinner ju inte. Antagligen så prioriterar jag andra saker, vilket är synd.
15. Olika glasmodeller i varandra. Snälla medmänniskor, jag förstår inte hur man kan göra så. Jag är onödigt störd på saker som olika glasmodeller in i varandra. Fattar inte vart mitt problem är. Samma sak om inte mikrovågsugnen hunnit mikra tiden till slut och det lämnar de återstående sekunderna kvar, är jag där och trycker av dem. Riktigt löjligt nu när jag skriver det :D

 
16. Älskar podcasts. Lätt den bästa underhållningen på alla dessa bussresor.
17. Dricker helst inte mjölk, eller äter potatis.
18. Mappar alla mina lektionsanteckningar och prov. 85 % av alla prov sedan 7an är sparade. Till vilken nytta? Vettefan alltså, de ta grymt mycket plats i varje fall
19. Hatar att spara saker jag inte använder. Whops, så sa jag emot mig själv. Hahaha, men jag menar saker. Gamla brädspel från början av 2000-talet och prydnadsaker som hör hemma i vitrinskåp. Nej.
20. Får jättesjuka fötter av converse. Sedan sprider sig det sjuka till höften via knäna, och vips är mitt ben så sjukt att jag bara vill ta motorsågen och ta bor det. Ändå äger jag tre par!? That logic tho..

21. Älskar känslan av att ha kontanter. Jag känner mig så sjukt rik jämfört med ett bankkort. Dock är ju bankkort väldigt bekvämt.
22. Mitt största mål inom kort är att bli student.
23. Jag är glömsker i Snövit och de sju dvärgarna. Mitt minne är ungefär som en guldfisks minne. Tacka gudarna för kalendern. Blir jäkligt stressad om jag inte har med mig min kalender, det bli kaozz i min hjärna. 
24. Jag vaknar alltid 09. Oavsett när jag har gått och lagt mig, vaknar jag kring nio varje sovmorgon. 
25. Jag försöker spara ut min egen hårfärg. Just nu är väll utväxten kring 6-7 cm, så jag är en bit på vägen. Känner dock på mig att jag förr eller senare detta år kommer tröttna, och färga håret i alla fall.
26. Jag har grymma carvings efter apelsinjuice. Får jag inte mitt glas apelsinjuice på morgonen är min dag så gott som förstörd. Skämta. Näe, men jag vill ha ett glas juice varje dag. 
27. Slut. Har egentligen inge fler påståenden, men hatar jämna siffror. Har aldrig mitt alarm på jämna klockslag som 07:00 och sånt. 07:03 eller 07:11. Aldrig jämt. Ännu en löjlig sak, hahah.

Vardag | | Kommentera |
Upp