BERUSAD DATOR?

Idag är det verkligen inte min dag. No joke. Vaknade så trött, åt frulle och somnade om. Hahah. I skolan hade jag en lektion och sen tog jag bussen hem. Väl hemma kollade jag två avsnitt av Suits efter många om och men med dagens värdelösa teknik. Somnade. Sa jag att jag var trött idag? haha.
 
Dessutom har jag stört mig på asmycket idag. Allt från för korta nagellackspenslar (vilket leder till att halva flaskan går till hukka), ett varv störde jag mig t.o.m. så pass mycket på mina egna naglar så jag bara ville klippa av alla kortare än kort. Byggarbetare kom hit mitt på min nästan helt lediga dag hamrandes och sågande precis utanför mitt föster. Sammtidigt fungerade varken länken till Suits-avsnittet eller vår internetuppkoppling. För att inte tala om mina tangenter på datorn. Har någon jävel hält ett vinslas över min dator eller? Den är helt virrig. Typ full. Glömmer att jag tryckt på tangenter, skriver de bokstäver som den känner för och scrollar hejvillt precis som den vill. Jag som trodde att en återställning av datorn skulle göra gott för min tydligen obotligt dödssjuka dator. GAAAH. Har någonting över huvudtaget gått rätt idag? Känner mest att jag bara borde fortsatt sova dagen ut imorse. 
 
Vilket depp inlägg. Deförtjänar inte ens en pytteliten bild. Såhär kan det ju inte fortsätta. Imorgon flyr jag i varje fall både min vidrigt sjuka dator och vår internetuppkoppling. ABI-exkursion med en stor del av klassen står på schemat. En hel helg i Åbo med klassis. Förhoppningsvis är det exakt det jag behöver just nu. Hörs!
 
Vardag | |
Upp