vi for norrut och vi kom hem

Hej! Nu var de en stund sedan sist igen, så tänkte dra igenom lite vad som har hänt. Inget stort märkbart men i alla fall - en lite update! : )
 
I fredags körde vi, som jag nämndeförra veckan, upp till Kajaani och Vuokatti. Delade på körsträckan med min pojkvän så jag körde så gott som halva vägen upp, vilket itne alls var något problem med en redbull, choklad och chips i kroppen. På vägen hem var jag dock så jäkla trött (ingen redbull i blodet, hahah) så körde endast den första 1,5 timmen. Resten spelade jag Candy Crush ;P Ska lägga upp mer bilder från vår weekend senare, med några rader text. Kom i alla fall hem på söndagkväll och lå bara och myste med Simon till åtta innan han körde iväg hem till sitt. Nu är ha som bäst på Gran Canaria tillsammans med sin familj och solar. Saknar jag honom? OM jag gör? ♥
 
 Denna vecka ska bestå av plugg för min del. Ska lämna in sju uppgifter ännu innan 9:e april, och en till 14:e. Alla uppgifter tar typ död på mig, men vill få undan gjort de mesta innan påsk så jag kan ha lov på riktigt. puss! 
 
Vardag | resa, slalom | | Kommentera |
Upp