FEST, JOBB OCH HEMMAFRU

ÅHHHH, just när jag hade skrivit ett helt inlägg efter fem dagar så pajjar mitt internet här hemma och allt försvinner. Gahhh, snälla gör att inläggen sparas automatiskt, tack! Aja, bara att börja om.
Hej, förresten! Som jag gissade så har jag haft rätt fullt upp i helgen. När jag inte festat har jag jobbat, och när jag inte jobbat har jag bara umgåtts med min kärlek. Har, och är fortfarande, handvakt till min älsklings Donnis medans mami och K är i Stockholm. Så Donna har fått följa med mig överallt de senaste dagarna. Mysigt! Berättar mer om min helg i ett annat inlägg, som kommer upp ikväll eller imorgon. Kika in då!
 
Idag kom jag hem från Simons efter att ha varit där sedan i söndags. Sedan jag kom hem har jag hunnit med så jäkla mycket. Städat köket och mitt rum, handlat, startat en disk- och tvättmaskin, torkat damm, plockat kläder, dammsugit och sorterat tidningar. Nu ska jag bara hänga upp tvätten, plocka ur diskmaskinen och fixa middag (tacos ♥♥) innan jag bäddar ner mig i sängen. Har inte bestämt mig om jag ska se en film eller ett avsnitt av OITNB. Mitt sällskap blir i varje fall Donna och en nyinköpt chokladplatta. Det är jag allt värd efter en heldag som en hemmafru i topklass! : P
 
Fotografi, Vardag | donnis, fotografi, sommar2015 | |
Upp