AC/DC, TAVASTEHUS

Hej! Igår kom vi hem från en riktigt bra trip till Tavastehus och Tammerfors. Orsaken till resan var AC/DC's konsert i Tavastehus i onsdags. Vi var hela 13 ungdomar och 12 vuxna som reste tillsammans, ett relativt stort shack men riktigt kul. 09 på onsdags morgonen packade vi in oss i en egen buss och rullade i väg ner till Tavastehus.
 
Spelade kort, lyssnade på musik, lunchade och sov på vägen ner. 
 
 
Kom fram till Tavastehus på eftermiddagen och gick in till stan ett par timmar före konserten började. Åt på Rax och köpte strumpor. Fick skoskav utav helvete så var tvugna att köpa nya strumpor, hahah.
 
Förbanden var Santa Cruiz och Vintage Trouble. Jag hade faktiskt ingen aning om vem de var före, men helt okej spelade de i varje fall. Efter trettio minuters försening började AC/DC's show med dunder och brak. Det var lampor i alla de färger, kanoner, eld, rök och fyverkerier. Storslaget! Efter konserten gick vi, tillsammans med 55 tusen andra ut från området och till vår buss.  

Först 03-tiden lå vi i sängen på vårt hotellrum i Tammerfors.
 
Steg upp igen efter fem timmars sömn och gick ner till frukostbuffén. Älskade hotellfrukost! 
 
Efter frukosten packade vi ihop allt igen och körde vidare till Idea park för shopping. Visar vad jag köpte i nästa inlägg.
 
Vår hemresa började halv ett och 17- tiden var vi hem igen. Jag åt godis och sov 80 % av tiden. 
 
Har inga kamerabilder från konserten eftersom systemkameran tydligen inte var välkommen in på området. Surt, riktigt surt. Men överlag var det riktigt kul, detta kommer jag minnas länge! 
 
Fotografi, Vardag | ac/dc, fotografi, sommar2015 | |
Upp