typisk novembermåndag

/Istället för kaffe kör jag på en stor fet varm kopp kakao, vaniljglass med hackade jordgubbar och två smörgåsar/

Hej måndag!
Idag har jag haft typ den sämsta måndagen på länge. En sådan måndag som kräver en kopp kaffe för man ska orka med. Jag dricker inte kaffe, vilket jag speciellt dagar som dessa önskar att jag gjorde. Kaffe löser ju allt, eller hur? Titta bara ut på vårt regninga och gråa väder så förstår ni varför mitt humör inte är på topp idag. Dessutom får jag halvt spader på matten eftersom jag fattar så gott som noll, min religionsuppgift förstår jag mig inte heller på. Inte nog med allt detta så har jag även nyst cirka en miljard gånger idag, så kan nu bara hoppas att jag inte stöter på en förkylning eller till och med blir sjuk. En summa av dessa saker gör min måndag lagom kul. Jag blir så irriterad på mig själv som låter mig påverkas så jäkla mycket av vårt gråa novembervädret.

Nu ska jag i varje fall snart iväg och sedan bara ta det lugnt resten av kvällen :)
Vardag | | Kommentera |

hemmakväll

Hej mina finfina läsare! 

Idag hann min skoldag inte ens börja innan den var slut, så känns det i varje fall. Inget som helst fel med en sådan känsla nu som då. :) Slutade 13:15 och slapp hem med mami nästan direkt. När jag kom hem fick jag helt oväntat tillbaka min nuförtiden ständigt återkommande helgstädnings-feelis. Helt plötsligt var sängen bäddad, golvet dammsugit och wc-stolen tvättad. Stekte maltkött till tacos för ungefär 111:e gången denna månad. Helt seriös, hur många gånger har inte jag ätit någon slags tacos/tortilla de senaste fyra veckorna? Helt jättemånga gånger, till och med så pass att en stor fet köttbit är mer lockande för tillfället. Nog för att jag alltid vill ha kött, men i alla fall. :D 

Ikväll har jag haft hela huset för mig själv, så passade på och spendera hela 1,5 timme i badkaret. Balsam i håret, ansiktspeeling och -mask i ansiktet och min lugna Spotify-spellista på repeat. Ja, jag så lite ut som ett russin efteråt. Hahah.  Nu ska jag ta bort och lacka nytt nagellack på både fingrar och tår framför ytterligare ett NCIS-avsnitt. Älskade fredag.

Vardag | | Kommentera |

fulla vardagskvällara

Alltså vecka 47 kan du bara ta slut nu? Orkar fan inte mera denna vecka. Skolveckan har inte varit allt för tuff eller så, men eftersom jag har både jobb och bilskola nu på kvällarna så blir det mycket i alla fall. Måndagkväll var jobbkväll och tisdag, onsdag och idag har jag lagt ner min tid i körkortets väg. Idag var jag dock på teori för sista gången, vilket verkligen är så jääkla skönt! Nu är det bara körlektionerna kvar, men även där har jag nu en paus eftersom vi har hunnit så pass långt redan. Nästa får jag förhoppningsvis tillbringa mer tid hemma. Ladda batterierna. Det behövs kan jag säga, känns lite som om jag går på reservenergi just nu. 

Imorgon har jag egentligen ingen lektion, endast konst men de lektionerna räknar jag inte ens som skola. Hahah. Från 10-14 ordnar vår skola Gymnasiaden så vi ska hejja på vår skola hela dagen typ? Näe, vet inte riktigt va vi ska ha för oss men så mycket vet jag att vi måste va på plats.

Nu ska jag gå igenom mina 1000-tals bilder och sen krypa ner under täcket. Förresten, på lördag kommer äntligen min älsklingskille hem! ♥

Fotografi, Vardag | | Kommentera |
Upp